Gulvafslibning Priser – Gulvafslibning til markedets bedste pris

Gulvafslibning priser der ikke er til at komme uden om. Har du et trægulv på Amager eller i København som trænger til en opfriskning og kærlig hånd? Så kan vi hjælpe dig. Dygtige og professionelle gulvslibere tilbyder billig gulvafslibning priser og kort ventetid på alt gulvarbejde. Herunder gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde, gulventrepriser, gulvforbedring og meget mere.

Billig gulvafslibning priser i København og på Amager

Vi er et moderne gulvfirma i fremgang, og vi udfører idag alle opgaver inden for gulvafslibning og gulvbehandling. Hos os er ingen opgaver for lille og ingen for stor, vi udføre alle opgaver med den samme iver, og kvaliteten er i højsædet. Derfor bruger vi markedets bedste gulvprodukter, som alle er dansk producert. Vores kundesegment er stadig stigende og vi har idag en stor del lokalt arbejde samt vedligeholdelse at gøre.

Gulvafslibning – Markedets bedste gulvafslibning

Derudover servicerer vi nogle af de større boligselskaber i danmark som giver os store udfordringer og kompetencer. Vi giver dig gerne et uforpligtene tilbud eller et god råd ang. dit trægulv, og sætter kvaliteten frem for alt andet. Hos os er innovation et nøgleord, da der hele tiden kommer nye metoder indenfor gulvrenovering. Vi ser frem til at behandle dit gamle trægulv og forvandle det til en smuk del af boligen.

Gulvafslibning i stedet for at købe nyt

Er dit trægulv ikke i den stand, det har været, så tøv lige med at køben et helt nyt trægulv. Med en gulvafslibning kan dit gamle trægulv blive så godt som nyt. Vi har igennem mange år udført gulvafslibning for både virksomheder private og boligselskaber, og altid har vore kunder været meget tilfredse.

En mild gulvafslibning til billig gulvafslibning priser

Gulvafslibning kan gradueres, afhængig hvor meget træ der fjernes fra gulvoverfladen. I forhold til gulvafhøvling er gulvafslibning en langt blidere og nænsom behandling, som ikke stiller krav til gulvets tykkelse, og som kan udføres på alle gulvtyper. Vi bruger markedets bedste og mest moderne maskiner, hvorfor du sikres en gulvafslibning i højeste kvalitet, samtidig med at møbler og andre genstande i hjemmet stort set ikke rammes af støv. Det gør det efterfølgende
rengøringsarbejde let og overskueligt.

Behandling efter gulvafslibning

Efter endt gulvafslibning sørger vi også for behandlingen af træet med:

  • Ludbehandling
  • Oliebehandling
  • Bejdsning
  • Lakering
  • Sæbebehandling
  • Voksbehandling

Afhængig af træsort, gulvtype og dine ønsker, skræddesyes din nye gulvoverflade så det passer til dine forventninger og harmonerer med boligens stil. Gulvet for en ny og rigtig flot overflade, som samtidig bliver modstandsdygtig og holder i rigtig mange år fremover med en rigtige vedligeholdelse.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)