Gulvafslibning Pris – Forvandler trægulve på smuk vis

Gulvafslibning pris der er fornuftig! Hvor får man det? Billig gulvafslibning pris på Amager tilbydes. Fast lav pris og kort ventetid er hvad du kan forvente her hos os. Afslibning og afhøvling af trægulve der får en ny og smuk overflade, og som pynter op i ethvert hjem.

En billig gulvafslibning priser på Amager

Vi har altid fornuftige priser på alt hvad der hedder gulvarbejde, uanset om det er:

 • Gulvbehandling
 • Gulvrenovering
 • Gulvrestaurering
 • Gulvopgaver
 • Gulventreprise

eller noget helt andet. Fælles for gulvarbejde hos os er, at vi kun arbejder med træ som grundmateriale. Træ og trægulve er vores speciale, og derfor er vi billigere end så mange andre der ikke har gulvafslibning og gulvafhøvling som deres primære beskæftigelse.

Flotte trægulve og en god gulvafslibning pris

Gulvafslibning er en god måde at istandsætte gamle og slidt trægulve. Ved en gulvafslibning bruges sandpapir der gradvist fjerner overfladebehandlingen, for at have et trægulv der står trærent. Med en gulvafslibning fås et jævnt og pænt trægulv ved gradvist at gå fra slibning med groft sandpapir, til slibning med fint sandpapir. Det er dog en forudsætning at gulvet skal være forholdsvis jævnt inden gulvslibningen påbegyndes, for at resultatet bliver godt. Det er blevet mere og mere populært at fjerne de gamle tæpper og få udført en gulvafslibning. Og det er billigere end man tror for du kan få en gulvafslibning pris der er betydeligt billigere end at anskaffe et nyt væg-til-væg tæppe.

Gulvafhøvling kan være nødvendigt

På gulve der er meget ujævne, eller på gamle plankegulve med gammel fernis eller spartelmasse, kan der benyttes en gulvafhøvling for at frilægge eller udjævne gulvet inden den endelige gulvafslibning. En gulvafhøvling bruges også i tilfælde med niveauforskelle og skæve gulve. Her vil en gulvafslibning også være muligt men en helt uoverskuelig – og næsten uendelig proces. Ved en gulvafhøvling slider man ikke unødigt meget sandpapir op på ujævnheder, hvilket godt kan gå hen og blive en dyr fornøjelse i længden. Efter gulvafhøvlingen en gulvafslibning for at give den rette overflade inden den endelige finish påføres. Så gulvafslibning er vigtig for at opnå et smukt og holdbart resultat.

En gulvbehandling er nødvendigt

Et nyafslebet trægulv skal have en gulvbehandling for at beskytte overfladen mod slid. Så ønskes en slidstærk overfalde og et trægulv som holder i mange år, så må der en gulvafhøvling til. Vi har følgende typer af gulvbehandling som vores traditionelle:

 • Lakering
 • Ludbehandling
 • Voksbehandling
 • Oliebehandling
 • Sæbebehandling
 • Bejdsning

Vi bruger kun kvalitets materialer til gulvbehandling, og bestræber os altid på, at alle processer i vores gulvarbejde er med tanke for korrekt miljømæssig håndtering og perfekt udført arbejde. Vi har naturligvis den fornødne erfaring og relevante uddannelse til at kunne udføre et kompetent og tilfredsstillende stykke gulvarbejde til vore kunders fulde tilfredshed. Vi tilbyder en konkurrencedygtige gulvafslibning pris, og står til rådighed for en snak om dine trægulv.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafslibning Pris - Forvandler trægulve på smuk vis, 10.0 out of 10 based on 1 rating