Afslibning – Er det tid for en afslibning af dine trægulve?

Afslibning af trægulve, trappetrin, dørtrin, vindueskarme, bordplader og fodspark. Dette er blot nogle af de emner vi kan afslibe. Vigtigst for alle er, at vi kun kan afslibe vandrette flader af træ, idet vore gulvslibemaskiner er meget tunge. Afslibning af lodrette flader må udføres af en malermester.

En afslibning er ikke bare en afslibning

Det er nødvendigt at få udført en afslibning, såfremt  lakken på dit trægulve er slidt igennem. Afslibning bruges også når hvis træets overflade er meget hakket og ridset. Men uanset gulvets beskaffenhed iøvrigt, så er en afslibning og ny behandling tilrådeligt.

Opleve forandringerne ved en gulvbehandling

En afslibning som minimum er absolut nødvendigt, men så er du til gengæld frit stillet med hensyn til, hvilken gulvbehandling du vælger.

“Gulvets beskaffenhed og træsort sætter nogle naturlige begrænsninger for gulvbehandlingen.

Men alle typer gulvbehandling har sine fordele og ulemper, og hvilken type du vælger afhænger i høj grad af dine ønsker og smag. Det vigtigste er at du får et trægulv som er smukt i din bolig, og som du og din familie synes er flot. Vi tilbyder følgende former for gulvbehandling:

  • Voksbehandling
  • Ludbehandling
  • Lakering
  • Oliebehandling
  • Sæbebehandling
  • Bejdsning

NOTE: Som du ser er der en masse at vælge imellem, og du kan skræddersy dit trægulv lige efter dine ønsker og behov.

En afslibning af trægulve sætter sin begrænsning

Det skal overvejes grundigt om det er tid for en afslibning lige nu. For der er nemlig en begrænsning for hvor mange afslibninger et trægulv kan klare. Så det frarådes at afslibe i tide og utide, for man risikerer at slibe igennem slidlaget idet der slibes noget væk af træet for hver gang. Det er gulvets tykkelse der er bestemmende for hvor meget der kan afslibes. Er du i tvivl så kontakt en fagmand, han vil kunne vurdere gulvets tykkelse og øvrige beskaffenhed.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Afslibning - Er det tid for en afslibning af dine trægulve?, 10.0 out of 10 based on 1 rating